Privéles Frans in Woerden

Bij deze wil ik Jan bedanken voor zijn wijze lessen. Omdat wij van plan waren naar Frankrijk op vakantie te gaan, en ik het ook een mooie taal vind, heb ik besloten om bij Jan mijn MAVO-Frans te gaan opfrissen. Ik heb gemerkt dat ik met privélessen veel geleerd heb, omdat Jan mij hierdoor verplichtte Frans te spreken en ik mij niet kon verschuilen achter andere cursisten. Ik werd bij binnenkomst begroet in het Frans en ook weer ‘uitgebonjourd’ (grapje, Jan) in het Frans. De lessen bestonden uit grammatica, luister- en spreekoefeningen en woordenschat uitbreiden. Vooral de werkwoordsvervoegingen waren belangrijk bij Jan; dat is toch een groot deel van de kennis van de Franse taal. Jan, nogmaals bedankt en bij deze van harte aanbevolen voor mensen die Frans wil leren spreken en op elk niveau.

Annet


Taalcursus Frans in Utrecht

Van maart t/m juli bij Le Colvert een privécursus gevolgd, met als doel het intussen volledig vergeten VWO-Frans weer nieuw leven in te blazen. Na een serie van 15 lessen à 2 uur kan ik nu zeggen dat ik me zelf wel weet te redden in het Frans. De leermethode is overzichtelijk.Jan heeft veel geduld en bereidt de lessen ook echt voor en stemt deze goed af op de behoefte. Twee klokuren vlogen eigenlijk altijd voorbij. Hij maakt goed gebruik van theorie, luisteroefeningen en converseert de meeste tijd ook zelf in het Frans.Een sterk punt vind ik ook zijn flexibiliteit. Tegen een onkostenvergoeding was hij bereid om de lessen in Utrecht te geven, wat ik als zeer prettig en gemakkelijk heb ervaring. Zijn enthousiasme en zorgvuldigheid maakte het ook echt leuk om te doen.

Pierre


Franse les in Hoofddorp

Ik heb via mijn werk 15 lessen Frans gehad bij Jan, samen met 2 andere collega´s. Jan kon goed inspelen op het niveau van mij en mijn medewerkers. We hebben grammatica behandeld, waarbij je de theorie ook buiten de les via verschillende opdrachten kon toepassen.Mijn woordenschat is enorm gegroeid. Daarnaast kan ik de werkwoorden nu ook goed toepassen in een telefoongesprek met klanten. Jan is erg vriendelijk en geduldig, op elk niveau kun je bij hem terecht.

Renske


Franse les in Woerden

Topervaring!

In de afgelopen maanden heb ik bij Jan mijn middelbare school Frans weer opgefrist. Jan is perfect in staat om in te spelen op basis van je persoonlijke niveau en doelstellingen (in mijn geval: op vakantie in Frankrijk korte gesprekken te kunnen voeren).Ik heb 's avonds bij Jan individuele lessen gevolgd. Daarbij hebben we op een speelse manier gesproken over Frankrijk, leuke luistertests gedaan en ook grammatica behandeld. Daarnaast deed ik thuis nog huiswerk (facultatief), om de opgedane kennis te versterken en ook mijn schriftelijke vaardigheden nog wat te vergroten.Dit was absoluut een hele leuke ervaring. Jan is een gezellige vent met een enorme kennis van Franse taal en het Franse land. Voor iedereen die nog twijfelt, kan ik zeggen: gewoon doen!

Ron


Taalcursus Frans in Den Haag

Jan levert een cursus op maat! Niet alleen omdat ik voor privélessen heb gekozen, maar ook omdat Jan een woordenlijst samenstelde en materialen opzocht die bij mijn interesse en werkomstandigheden aansloten. Deze inspanning kan ik erg waarderen en laat zien dat Jan passie heeft voor zijn vak. Niets meer dan lof en ik wil hem van harte aanbevelen bij iedereen die op zoek is naar een kwaliteitscursus Frans en graag zelf wil bepalen waar de nadruk op moet liggen tijdens de lessen.

Jessica

Copyright © 2014 DM - INTERACTIVE