Over ons

Ik ben de oprichter van ‘Le colvert’. Bevlogen, breed ontwikkeld, betrouwbaar en resultaatgericht – dat zijn de dingen die mij het meest kenmerken.

Tijdens mijn eerste vakantie in Frankrijk raakte ik verliefd op dit land, de taal en de cultuur. Oude liefde roest niet, de keuze voor een studie Frans lag dan ook voor de hand: lerarenopleiding, universiteit, opleiding tot tolk-vertaler.

Van 1989 tot 2008 was ik werkzaam in het voortgezet onderwijs en de volwasseneneducatie. Ik heb mij ontwikkeld tot een gerespecteerd docent, die bekend staat vanwege zijn grote kennis van het Frans en zijn uitstekende didactische kwaliteiten – een echte ambachtsman dus.

Na die eerste vakantie ben ik talloze keren in Frankrijk geweest. Met de taal houd ik mij dagelijks bezig, de Franse actualiteit volg ik op de voet. Ik ben daarom ook een echte Frankrijkspecialist.

Sinds de oprichting van ‘Le colvert’, op 1 mei 2009, heb ik cursussen verzorgd voor tientallen particulieren en taaltrainingen voor diverse bedrijven, waaronder: BluePrint Automation, FGA Capital Netherlands, Peugeot Nederland, Jaguar/Landrover Benelux en Opleidingen Nederlandse Spoorwegen. Ook geef ik taaltrainingen aan ontwikkelingshulporganisaties zoals Cordaid-Mensen in Nood, Woord & Daad, ZOA-Vluchtelingenzorg en I+Solutions.

Copyright © 2014 DM - INTERACTIVE